Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://kapaklimtal.meb.k12.tr
Adres : CUMHURİYET MAH. MİTHATPAŞA CAD. NO: 14 KAPAKLI / TEKİRDAĞ
VİZYON : Milli Eğitim Temel Kanunu´nun belirttiği genel amaçlar çerçevesinde, Atatürk İlke ve İnkilapları´na bağlı, ulusun insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve yükselten; Yaşamayı seven, çağdaş, katılımcı, yaratıcı, insan haklarına ve Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, bunları davranış haline getirmiş kendini yenileyen, güvenli ve mutlu bireyler yetiştirmek için varız.
MİSYON : Okulumuz için belirtilen eğitim ve öğretim programlarını Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında toplum ve sektör hizmetine sunmak, değişmeyen tek şeyin değişim olduğu düşüncesinde yola çıkarak öğrencilerin yeteneklerini fark edip geliştirebilecekleri ortamlar yaratmak, demokrasiye insanlığa ve bilime saygı duyan sosyal ve kültürel yönden donanımlı bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2016-2017 GENÇ ERKEKLER TEKİRDAĞ ÜÇÜNÇÜLÜĞÜ, 2012 Tekirdağ Liseler Arası İl Futbol İkinciliği 2012 Tekirdağ Gençler Tekwandoo İl Birinciliği 2012 Tekirdağ Liseler Arası Masa Tenisi Yarı Finalisti 2012 Çerkezköy Liseler Arası Kız Voleybol İkinciliği

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Isınma : DOĞAL GAZ
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNDE TEKİRDAĞ İLİNE 63,5 KM UZAKLIKTA
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2017-2018 TEOG YERLEŞİTİRME SONUÇLARINA GÖRE TABAN PUANIMIZ:236,570 TAVAN PUANIMIZ:363.400
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :